søndag den 9. oktober 2011

Dag 1 i Korea

Det var en lang flyrejse med Korean Air, men der var mulighed for at se film og spille undervejs, hvis man da ikke sover.
Vi ankom til Inchoen lufthavn i Korea lidt over 12 koreansk tid. Korea er 7 timer forud i forhold til Danmark. Det gik hurtigt med at komme ud, men lufthavnen er også kåret som den bedste i verden i de sidste 5 år. Her ser I et billede af os allesammen.


Her er vi på vej ud af lufthavnen hen til bussen.
På vejen fra lufthavnen ind til Seoul kørte vi blandt andet forbi et berømt bjerg, her blev der fortalt om Haengju-Sansong, om dengang general Kwon forsvarede Sansong bjerget i 1592 med sten, som kvinderne bar i deres forklæder. Ellers var det også tiden til at få en lille lur inden vi nåede hotellet i Itaewon.

Her er lunt i forhold til det er efterår og man kan stadig gå med korte ærmer og shorts. Eftermiddagen blev brugt på at ose og købe lidt ind de mange butikker og forretninger i Itaewon. Vi spiste sammen om aftenen og fik lidt blandet koreansk international og koreansk mad, og koreanernes uundværlige kimchi blev også prøvet, selv om den kan være stærk for nogen. Vi skal lære at lave kimchi på torsdag, så der kan man selv styre chili styrken!

Efter aftensmaden - var der nogen der lige skulle ud i byen igen, ellers var det bare om at komme op at sove, det er trods alt mange timer at have været vågen efter de mange flyvetimer fra Danmark.

Mange Koreahilsner


Ingen kommentarer:

Send en kommentar