fredag den 7. oktober 2011

Afrejse den 08. oktober med KOREAREJSER

Kære Alle,

Efterårsgruppen med KOREAREJSER har gjort sig klar til årets sidste tur - følg med i de kommende dage, hvor vi vil fortælle lidt om vores oplevelser og opdatere med billeder.

Det er en særlig tur - da selvste KOREAREJSER's Kjeld Hansen for første gang ikke er med på turen - igennem 25 år har Kjeld Hansen ellers rejst med flere hold om året og vist Korea frem med sine levende fortællinger og formidling af sin fantastiske historiske indsigt. Har givet hver en familie en oplevelse for livet med sin altid gode humor og ufattelige og altid utrættelige service. Det er min FAR.
Det er derfor med stolthed, at jeg overtager herfra og fører KOREAREJSER videre i Kjeld Hansens ånd - oplevelser for livet i Morgenstilhedens land - Korea.

Vi glæder os alle til de mange oplevelser, der venter i de kommende dage - først skal vi via Frankfurt og så har vi den lange flyvetur med Korean Air til Incheon.

De bedste hilsner
KOREAREJSER

Søren Rose

1 kommentar:

 1. Hej Søren.
  Jeg har læst din blog inde på korearejser.dk om jeres efterårstur. Hold op hvor er den god!!
  Jeg har selv deltaget på en af din fars ture i 2003, og syns det rigtig sjovt at kunne læse om, hvad I har oplevet, det vækker minder... :)
  Det også en god måde, at fremtidige deltagere kan læse lidt om, hvad turen indeholder, og blive fristede.
  Så jeg vil ønske dig al mulig held og lykke fremover med overtagelsen af rollen som rejseleder.
  Mvh Carina Kyung Mi Dietz

  SvarSlet